Groothandel

Groothandel:

Poeliersbedrijf van Hemert heeft zich gespecialiseerd in het leveren van verse kipproducten aan slagerijen, poeliers en horeca. Door heel het land worden dagelijks, in gekoelde bussen, de bestellingen afgeleverd. Poeliersbedrijf van Hemert betrekt kip al jaren van dezelfde slachterijen in Nederland. Hierdoor weten we goed met wat voor een kwaliteit product we te maken hebben. Of het nu gaat om de met de hand gefileerde kipfilet of het veelzijdige kip dijfilet alles wordt nog steeds op ambachtelijke wijze met de hand verwerkt.

Bij ons bedrijf luisteren we persoonlijk naar de wensen van een klant. Of het nu gaat om een kipfilet van 100 gram zonder haasje of een dubbel kipfilet, elk stukje kipfilet wordt met zorg verwerkt.
Dat de service die we bieden gewaardeerd word door de klanten is wel gebleken, want we zijn na jaren nog steeds aan het groeien.

Hier kunt u een bestelling voor de groothandel plaatsen.

Poeliersbedrijf van Hemert is een begrip in de poeliers branche.
Mocht u inlichtingen en/of informatie willen, dan willen we graag met u een afspraak maken. Neem contact op met Wilco van Hemert.

Alles wordt met de hand verwerkt. Wilco van Hemert staat samen met zijn team elke dag met de hand verse kipfilet te fileren en kip dijfilet uit te benen.

Download hier uw artikellijst.

Download hier uw leveringsvoorwarden 


   


Nieuws waar we trots op zijn:

Sinds enige maanden fileren we voor een zeer grote afnemer volwaard kipfilet en volwaard kip dijfilet.

Ook op de markten waar we een geruime sortering poelierswaren te koop aan bieden is vanaf heden de volwaard kip te koop.

Deze volwaard kip heeft een beter leven gehad. De kip is een stuk actiever en kan beter uit de voeten in de ruimere stal met een overdekte uitloop. Het welzijn van de volwaard kip staat hier voorop.


                                      

Hierboven het verwerken en verpakken van de verse kip producten dagelijks in eigen productie. Het verpakken en kruiden van verse kip producten gebeurd niet alleen voor onze eigen markten maar ook voor de groothandel.