Ons Bedrijf

Stukje geschiedenis:

In 1995 begon Wilco van Hemert met het uitventen van verse kip producten bij particulieren aan de deur. Omdat dit zo voorspoedig liep  is zijn vrouw Brigitte ook in de zaak komen werken. Ze bezoekt in een nieuwe verkoopwagen met een geruime sortering kip producten (vers en gegrild) diverse Markten.

Al snel groeide poelier van Hemert uit zijn jasje toen is besloten dat er een nieuw pand nodig was. Dit pand moest aan de nieuwste eisen voldoen zodat ze een nieuwe weg in konden gaan. Dat is gelukt, poeliersbedrijf van Hemert is een begrip geworden in de poeliers branche. Met een eigen e.e.g. nummer en door te werken volgens het haccp plan kijken ze positief naar de toekomst. Open staan voor nieuwe ideeën  en verwachtingen van de consument is iets waar erg aan gewerkt word. Zo is ook het persoonlijk contact met de klant erg belangrijk voor ons. Om op de week markten steeds keer op keer een goed stukje kip te kunnen verkopen is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent.

Dit kan en mag de consument dan ook verwachten bij poelier van Hemert. Het is dan ook Wilco van Hemert die samen met zijn team op de werkvloer staat, zodat hij alles van A tot Z in de gaten kan houden. Wilco van Hemert koopt zijn kip van de beste kwaliteit al jaren bij steeds dezelfde slachterijen zodat hij ook de achtergrond goed weet. Naast de markten die wekelijks bezocht worden, groeit ook de groothandel in verse poeliers waren nog steeds. De groothandel kenmerkt zich door goed op de wensen van de klant in te spelen, goede service en persoonlijk contact aan te bieden.

Zijn we nodig in het Noorden of Zuiden van het land, voor poeliersbedrijf van Hemert geldt : Iedere klant is belangerijk!

Specialiteiten zoals met de hand gefileerde kipfilet of het veelzijdig kip dijfilet, alle hoge kwaliteits producten worden dagelijks met zorgen ambachtelijk verwerkt.

Of het nu gaat om instellingen, particulieren, een slager of collega poelier, poeliersbedrijf van Hemert staat met hun gehele team graag voor u klaar